Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Kseblogare live βράβευση για να δούμε...β' μέρος



Τελικά live δεν είδαμε γιατί άραγε; Τέλος πάντων όσο για τα στοιχεία των συμμετοχών σύμφωνα με τον Ε- Τύπο είναι 250 περίπου, πούν 'τες; Ας τις βάλουν σε μια ανάρτηση να τις δούμε. 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ:

1ο Βραβείο: Ιωάννης Κόλλιας, 1ο Δημοτικό Καρπάθου

«Δημιούργησα το blog εξαιτίας του διαγωνισμού. Ηθελα να κάνω κάτι για να περνώ το χρόνο μου, επειδή στην Κάρπαθο δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι ψυχαγωγίας. Από την άλλη πλευρά, ήταν και μια ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί με τον πατέρα μου. Φτιάξαμε λοιπόν αυτό το blog από το μηδέν κυριολεκτικά. Δεν απευθυνθήκαμε σε καμία από τις γνωστές ιστοσελίδες που προσφέρουν χώρο για να φτιάξεις το προσωπικό σου ιστολόγιο. Αντιθέτως αγοράσαμε το χώρο σε σέρβερ της Αμερικής, γιατί μας κόστισε λιγότερα χρήματα. Το blog συνεχίζει να υπάρχει, το ενημερώνω – πάντα με τον πατέρα μου. Μου αρέσει γιατί βοηθά στο δημόσιο διάλογο, σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να συζητήσεις μαζί τους». http://ourland.terramythia.com 

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΞΕΜΠΛΟΓΚΑΡΕ

7. Για να εξασφαλισθεί η ισότητα των όρων συμμετοχής προς όλους τους μαθητές, τα ελάχιστα εργαλεία κατασκευής των προσωπικών ιστολογίων είναι τα διαθέσιμα μέσα από υπάρχουσες ιστοσελίδες, τα οποία προσφέρονται δωρεάν στο διαδίκτυο για την ανάπτυξη blogs, χωρίς να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο λογισμικό (software) παραγωγής blogs, υπό τους όρους του άρθρου 6 πιο πάνω. Επίσης, οι συμμετέχοντες δύνανται να χρησιμοποιήσουν το ειδικό ηλεκτρονικό εγχειρίδιο (manual) που έχει δημιουργηθεί από την ASUP προς τον σκοπό αυτό και είναι διαθέσιμο στο microsite του διαγωνισμού και περιλαμβάνει συνοπτικές πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο χρήσης των διαθέσιμων εργαλείων κατασκευής προσωπικών ιστολογίων (blogs) που ενδεικτικώς αναφέρονται στο microsite του διαγωνισμού. 

Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μου.

Σχετικό άρθρο βρήκα μόνο στο >>>>>>>> 

Όλα αυτά για λόγους ευταξίας και τίποτα παραπάνω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: